Haber

Barış Arduç’u gören ve fotoğraf çektirmek isteyen bir hayran, aldığı yanıt karşısında donduğunu söyledi.

Başarılı oyuncu Barış Arduç, son dönemde eşi Gupse Özay ve kızı Jan Asya’ya olan aşkının ortaya çıkmasıyla magazin gündeminde yer alıyor. Bir hayranı da ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol aldığı sırada kendisinden fotoğraf istediğini ve aldığı yanıtı sosyal medyada açıkladı. Arduç cevabıyla yine şaşırtmayı başardı!

Bir süredir kamuoyunda pek fazla görülmeyen yakışıklı oyuncu Barış Arduç, geçtiğimiz gün eşi Gupse Özay’ın “Lohusa” filminin galasına katıldı.

2015 yılında Elçin Sangu ile başrolü paylaştığı “Kiralık Aşk” dizisiyle yankıları hala devam eden başarılı oyuncu, o tarihten itibaren izleyicide iz bıraktı.

Bir süredir hiçbir projede yer almıyor ancak eşi ve kızı Jan Asya ile olan sevgi dolu ilişkileri sürekli derginin gündeminde yer alıyor.

Eşi Özay’ın galadaki başarısını samimi ve romantik bir şekilde kutlaması sosyal medyada gündem olurken, bir hayranının açıklaması dikkat çekti.

Bir kullanıcı yaşadığı anıyı, paylaşımında “Yıllar geçse de Arduç yakışıklılığından ve samimiyetinden bir şey kaybetmiyor. Hala Kiralık Aşk dönemindekiyle aynı.”

Güzel oyuncuyu Kiralık Aşk dizisinin çekimleri sırasında gören bir hayranı, yanına giderek Arduç’tan fotoğraf istedi.

Ancak Arduç bu isteği reddetmek zorunda kaldı: “Elimi ellerinin arasına aldı ve ‘Bölüm yayınlanana kadar kıyafetlerimizle görünmemize izin verilmiyor’ dedi.”

Bu kibar redde rağmen oyuncu nezaketini göstermeye devam etti ve ekledi, “İsterseniz sahneden sonra sohbet edebiliriz.” Arduç’un samimiyetine bir kez daha şaşırdık!

İşte o tweet:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu