Haber

Başkan İbrahim Sandıkçı Öğrencilerin Ramazan Sevincini Paylaştı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı öğrencilerle iftarda bir araya geldi. Öğrencilerle ramazan sevincini paylaşan Lider İbrahim Sandıkçı, onlara güzel hediyeler verdi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ilçedeki öğrencilerle iftar programında öne çıktı. Lider İbrahim Sandıkçı, Kuzey Yıldızı Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek, onlarla yakından ilgilenerek tek tek sohbet etti. Önder İbrahim Sandıkçı, Ramazan sevincini ve heyecanını öğrencilerle paylaşarak onlara iftar verdi ve öğrencilere güzel ikramlarda bulundu.

“Öğrencilerimizin Mutluluğunu Paylaştık”

Öğrencilerle birlikte iftar saatini bekleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, gösteri öncesi öğrencilerin söylediği ilahileri dinledi. Onlarla okul bahçesinde oyunlar oynadı. Ramazan ayının manevi atmosferinde öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Allah’a hamdolsun. Mübarek bir ramazan ayı geçiriyoruz. Ramazan ayının manevi atmosferinde öğrencilerimizle buluşmaya geldik. Orucumuzu onlarla açtık. Soframızın rahmetine ortak olarak, hep birlikte dualar ettik. Sevinçlerine ortak olduk. Öğrencilerimiz arasında ilk kez bu yıl oruç tutulduğunu öğrendim. İlk sahurun, ilk iftarın heyecanını onlardan duydum. Çok şükür bugün ortalardayız. Geleceğin mimarı çocuklarımızın ve gençlerimizin tam ortasında olmaya ve onları dinlemeye sonsuza kadar devam edeceğiz. Tuttuğumuz oruçları Rabbim kabul etsin.

Başkan Sandıkçı’dan Öğrencilere Özel Hediyeler

Öğrencilerle iftar yemeği yiyen Lider İbrahim Sandıkçı, gösterinin ardından öğrencilere ikramlarda bulundu. Lider İbrahim Sandıkçı ile iftar yemeği yemekten duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, Lider İbrahim Sandıkçı ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Lider İbrahim Sandıkçı, öğrenciler arasında düzenlenen çekiliş programı ile kendilerine tablet, akıllı saat, bisiklet ve Şehr-i Canik Ramazan Macerası Etkinlik Seti hediye etti. Keyifli ve heyecanlı anların yaşandığı çekiliş programı eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Kuzey Yıldızı Ortaokulunda düzenlenen programa Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu