Haber

Çakır’ın kolları yine sızlıyor

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin hazırlıkları sürerken, MHP de sahayı boş bırakmayacak. 14 Mayıs seçimlerine MHP Erzurum Milletvekili adayı olarak giren Mehmet Musa Çakır, “Okçular tepesi boş kalmamalı, Cumhur İttifakı’na gönül vermiş herkesin mücadelesi ve emeği 28’ine kadar devam etmelidir” dedi. Mayıs.”

Bugünden itibaren seçimlerin yapılacağı 28 Mayıs’a kadar sahada olmaya devam edeceğini ve Erzurum’u karış karış dolaşacağını vurgulayan Çakır, “İstifatlar ışığında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Genel Liderimiz ve Bilge Liderimiz bize gösterdi ki, Sayın “Geniş bir farkla yeniden seçilmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Daireleri bile yönetemezler

Geçen haftayı en verimli şekilde geçirmek için yeni bir yol haritası oluşturduğunu belirten Çakır, “Millet İttifakı ve bileşenlerinin 14 Mayıs’tan itibaren sergilediği tutum ve tavırlar, Türkiye’ye karşı ne kadar büyük bir yanlışlık olduğunu şimdiden göstermiştir. bu memleketin yönetimini onlara bırakın, işte gerisi, çaldığımız her kapıda, el sıkıştığımız her ortamda, memleketin ve apartmanın yönetiminin bile onlara bırakılmayacağını anlatacağız. Bir hafta içinde halkımız, “En tehlikeli ittifaktır. Bunu hep birlikte gördük ve gördük. Ancak Allah’ın izniyle 28 Mayıs’tan sonra isimlerini bile duymayacağız. Çünkü milletimiz bu zihniyeti tüm destekçileri ve bileşenleriyle birlikte siyasi mezarlığa gömmüş olacaktır.”

Görevimiz henüz bitmedi

MHP’li Mehmet Musa Çakır, hafta boyunca bu durumu sürekli gündeme getireceğini ve Erzurum’un her köşesini gezmeye devam edeceğini belirterek, “Şu anda işimiz bitmedi, emeğimiz bitmedi. Cumhurbaşkanımız Recep Bey gelince. Tayyip Erdoğan tekrar seçilir ve göreve gelir, bizim görevimizdir. Zaman biter. Millete hizmet misyonumuz yaşadığımız sürece devam edecektir.” – ERZURUM

haberdogankent.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu