Sağlık

Hasta için evde destek birimi 5 ilçede hizmet veriyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nden sağlık saldırısı
 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, sağlık kuruluşlarına gitmekte güçlük çeken hastalara verdiği sağlık hizmetini 30 ilçeye yaygınlaştırdı. Şehir merkezinin yanı sıra Kemalpaşa Armutlu, Bayraklı, Ödemiş, Tire ve Karaburun’da hizmet birimleri açtı.

Eşrefpaşa Hastanesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda sürdürdüğü hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Yaşlı, hasta ve engellilere sağladığı lojmanlarda bakım hizmetlerini 30 ilçeye çıkaran Eşrefpaşa Hastanesi, şehir merkezinin yanı sıra Kemalpaşa Armutlu, Bayraklı, Ödemiş, Tire ve Karaburun’da hizmet birimleri açtı.

Hastaneye erişimi kısıtlı vatandaşlarımızın yanındayız
Kentin dört bir yanına hizmet götürmek için çalıştıklarını söyleyen Önder Tunç Soyer, “Devlet baba, belediye anne olsun. Ana belediye olarak ayrım gözetmeden herkesi koruyoruz. Merkeze uzak ilçelerde hastanelere ulaşımı kısıtlı olan vatandaşlarımızın yanındayız.”

Kan analizinden reçeteye kadar destek
Eşrefpaşa Hastanesi’nin uzman ekibi konutlara giderek sadece yara bakımı ve pansuman yapmakla kalmıyor, kan tahlilinden reçeteye kadar her konuda destek veriyor. Projeden yararlanan hastaların diş tedavilerini evlerinde yaptırmaları da mümkün.

Çağrı Limiti: 293 80 20
Evde Bakım Grubu; hekim, hemşire, acil tıp teknisyeni, sosyal hizmet uzmanı, psikolog, diyetisyen, diş hekimi ve fizyoterapistlerden oluşmaktadır. Yatılı bakım hizmeti hakkında detaylı bilgi 293 80 20 veya 153 aranarak alınabilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu