İş

“KOBİ’ler BT güvenlik bütçelerini üç yılda %14’e kadar artırdı”

Kaspersky, KOBİ’ler için bir dizi profesyonel hizmet paketini duyurdu. Paketler, müşterilerin siber güvenlik kaynaklarından en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olacak özel eklerden oluşuyor. Altyapı sağlık denetimlerinden uygulama dağıtımına, sorunsuz yükseltmeye, güvenlik açığı ve yama yönetiminden taşınabilir depolama için şifrelemeye kadar bu paketler, BT grupları için güvenliği optimize eder. yatırım getirilerini en üst düzeye çıkarırken ‘yayılma açığını’ yönetmelerine yardımcı oluyor.

Hızla değişen siber güvenlik ortamında, iş verimliliklerini en üst düzeye çıkarma baskısı altında olan KOBİ’ler de dahil olmak üzere her büyüklükteki işletme için profesyonel hizmetler vazgeçilmez hale geliyor. KOBİ’lerin siber güvenlik uygulamalarını optimize ederken asıl işlerine odaklanması gerekiyor. En son Kaspersky araştırmasına göre, KOBİ’ler önümüzdeki üç yıl içinde BT güvenlik bütçelerini %14’e kadar artırmayı planlıyor. Siber güvenliğin etkinliğini artırmak için profesyonel yardım almak, KOBİ’lerin bütçelerini verimli bir şekilde harcamaları için en uygun seçenekler arasında yer alıyor.

Kaspersky’nin KOBİ’ler için yeni Profesyonel Hizmet Paketleri, değerlendirme, devreye alma ve yapılandırma gibi en zorlu siber güvenlik gereksinimlerini karşılar. Paket ayrıca Kaspersky Endpoint Security for Business, Kaspersky Security for Virtualization Light Agent, Kaspersky Security Center Cloud Console ve Kaspersky EDR Optimum dağıtımı ve Kaspersky Endpoint Security for Business yükseltmesi dahil olmak üzere üç farklı kapsam düzeyi sunan bir Sağlık Kontrolü hizmeti içerir. . . Açıkça tanımlanmış sonuçlar, önceden tanımlanmış bir iş kapsamı, tüm paketlerdeki hizmet süresi gibi tüm değişkenler başlangıçta netleştirilir ve üzerinde anlaşmaya varılır.

KOBİ’ler için Kaspersky Profesyonel Hizmetleri paketleri beş paketten oluşur:

  • Sağlık Kontrolü Hizmet Paketi)

Müşterinin güvenlik politikalarının analizi, kontrolü, sağlık denetimi, müşterinin Kaspersky altyapısındaki mevcut ve olası sorunların tespiti, raporlaması ve önerileri.

  • Dağıtım Hizmet Paketi

Anahtar ilkelerin oluşturulması, temel Kaspersky uygulamalarının dağıtılması, kasaların kararlaştırılan sayıda müşteri sistemine dağıtılması gibi hizmetler.

  • Yükseltme Hizmet Paketi (Yükseltme Hizmet Paketi)

Kaspersky Security Center’ın en son sürümünün dağıtılması, müşteri tarafından oluşturulan yedeklemelerden ayarların ve ilkelerin taşınması vb.

  • Sabit Disk ve Çıkarılabilir Disk Şifreleme Hizmet Paketi

Kimlik doğrulama aracısının yapılandırılması ve kararlaştırılan sayıda HDD’de tam disk şifrelemesinin uygulanması, taşınabilir depolamanın ve/veya belge düzeyinde şifrelemenin yapılandırılması.

  • Güvenlik Açığı ve Yama Yönetimi Hizmet Paketi

Yöneticilerin uğraşması gereken temel senaryoları ve tipik durumları gösteren temel politikaları yapılandırma ve oluşturma.

 

Yazılımı kontrol etme imkanı

KOBİ’lerin BT ekibi Kaspersky yazılımını kendileri dağıtmayı seçerse Kaspersky, hizmetlerinin bir parçası olarak tüm süreç boyunca onları desteklemeye devam edecek ve ayrıntılı talimatlar ve demo görüntüleri de dahil olmak üzere gerekli tüm yardımı sağlayacaktır. Kaspersky, yazılımın optimize edilmesini de sağlayacaktır. Uygulamanın ardından Kaspersky uzmanları, her şeyin düzgün yüklendiğinden ve Kaspersky standartlarına ve en iyi uygulamalara uygun olarak gerçek ve en yüksek performansta çalıştığından emin olmak için yazılımı kontrol etme fırsatı sunar.

Kaspersky Global Unvan Pazarlama Kıdemli Direktörü Oleg Gorobets, söz konusu: “Uzmanlarımızla birlikte yeni profesyonel hizmet portföyümüz, BT yöneticilerinin hayatını çok daha kolaylaştırıyor. Uzmanlarımız sizin dilinizi konuşur. Güncellemeleri yapmalarına, yazılımı yapılandırmalarına veya Kaspersky ürünlerine ve çözümlerine geçiş yapmanıza yardımcı olmalarına izin verin. Böylece iş verimliliğinizi en üst düzeye çıkarmak için dikkatinizi başka bir yere odaklayabilirsiniz. “Bu paketlerin normal profesyonel hizmetlerden en büyük farkı kolay olmaları. Her şey önceden yapılandırılmış, müşterilerin ihtiyacı olan paketleri sözleşmelerine eklemeleri yeterli. Gerisini biz hallederiz.”

 

Kaspersky Hakkında

Kaspersky, 1997 yılında kurulmuş küresel bir siber güvenlik ve dijital gizlilik şirketidir. Kaspersky’nin derin tehdit istihbaratı ve güvenlik uzmanlığı, dünya çapında işletmeleri, kritik altyapıları, hükümetleri ve tüketicileri korumak için sürekli olarak yenilikçi çözümlere ve hizmetlere dönüşmektedir. Şirketin kapsamlı güvenlik portföyü, gelişmiş ve gelişen dijital tehditlerle başa çıkmak için önde gelen uç nokta savunmasını, özel güvenlik yapılarını ve hizmetlerini ve Siber Bağışıklık çözümlerini içerir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu