Haber

Kuşadası Belediyesi’nde Buruk Meclis Toplantısı

Kuşadası Belediyesi’nin Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonucunda çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesiyle hüzünlü geçti. Gündem maddelerinin görüşülmesi öncesinde bir konuşma yapan Başkan Ömer Günel, “Resmi açıklamalara göre çok sayıda canımızı, yaralımızı ve daha da perişan vatandaşlarımızı kaybettik. Türk Milletinin başı sağolsun.” dedi.

Kuşadası Belediye Meclisinin Şubat ayı olağan toplantısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel başkanlığında Davutlar İlçe Belediye Hizmet Binasında gerçekleştirildi. Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi ve çok sayıda kişinin yaralanması nedeniyle görüşme üzücü bir şekilde gerçekleşti. Belediye Başkanı Ömer Günel, Türkiye’nin 10 ilini yerle bir eden depremde hayatını kaybeden vatandaşların aileleri ve yakınlarına taziyelerini iletti, yaralılara acil şifalar diledi.

Başkan Günel: ‘Türk milletinin başı sağolsun’

Meclis gündeminin görüşülmesi öncesinde konuşan Önder Ömer Günel, “Dün ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden 10 ilimiz etkilendi. Bir daha can kaybı olmayacak. Tüm milletvekillerimize ve siyasilere teşekkür ediyorum. partiler” dedi.

Müdürlüklerden gelen ve kurullara sevk edilen gündem konularının görüşüldüğü meclis toplantısında Kuşadası’nda çalışmalarını başarıyla yürüten amatörler bir araya geldi. spor Kulüplere maddi destek verilmesi kararlaştırıldı. Kuşadası Belediyesi Spor Kulübü’ne 850 bin TL, Kuşadası Küçükada Spor Kulübü’ne 50 bin TL bağış yapılmasına oybirliğiyle karar verildi. Kuşadası Belediyesi Halk İttifakı Meclis Üyesi Murat İnan’ın diğer spor kulüplerine takviye yapılması talebi üzerine Önder Ömer Günel, 3 buçuk yıllık görev süresi boyunca amatör spor kulüplerinden gelen takviye tekliflerini geri çevirmediklerini belirtti. , aksine sistematik bir şekilde yardım sağladılar.

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısında alınan bir diğer değerli karar ise ‘Eşitlik Komisyonu’nun kurulması oldu. CHP’den Milletvekilleri Melahat Yaylacı ve Funda Şenol ile AKP’den İşte Bayraktar’ın da yer aldığı heyet, hak temelli yerel sivil toplum kuruluşları ve belediyenin farklı birimleriyle gerçekleştirilecek projelerde iş birliği yaparak vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışıyor. hayatın her alanında toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması hedefiyle hayata geçirilmiştir. yürütecek. – AYDIN

haberbeydag.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu