Haber

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Karabük’te halka seslendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Karabük’te düzenlenen ’14 Mayıs’ta Milletim Sıra Sizde’ mitinginde halka seslenerek, “Gecenin zifiri karanlığında iktidar ve siyasi başarı peşinde koşan Türk muhaliflerinin kalın maskesi, aşağılanmanın çıkmazları, 14 Mayıs’ta kopacaktır.”

Bahçeli, mitingde muhalefete yönelik meclis sitemlerini eleştirirken, “Kılıçdaroğlu’nun tek söylediği parlamenter sisteme geçmektir. Meclis sitemi umutsuzluk, kriz, siyasi anlaşmazlık demektir” şeklinde konuştu.

“Önümüzdeki fitne bariyerinin dikenlerini ezdik, onların bileklerini sandıkta bükeceğiz”

‘Aslında rezil olanların hükmü sabaha kadardır’ diyerek konuşmasına devam eden Bahçeli, ‘Karar anı gelip de Türk milleti mührü kaldırdığında gören olmaz’ dedi. , PKK ve FETÖ destekli rezalet ittifakını bünyesinde barındıran tarafları duyar veya bulur. Bu yıl Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını hep birlikte kutlayacağız. 14 Mayıs’tan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümeti’nin ikinci dönemine gireceğiz. Sistem.14 Mayıs’ta yine bir yanda 13.Cumhurbaşkanı, diğer yanda 28.Dönem Genel Yardımcılığı seçeceğiz.Tercihi biz yapacağız.Terörü bitirmiş,işsizliği yenmiş bir Türkiye gerçeğine her zaman ulaşacağız. , enflasyonu düşürdük, tüm insanımızı şefkatle kucakladık, üretim, yatırım ve ihracat seferberliğiyle yükselirken yükseldik, çok çalışacağız, bahanesiz geceyi gündüze çevireceğiz, Türkiye’yi büyüteceğiz, büyüteceğiz. ekmek, Umutları büyüteceğiz, hedefleri büyüteceğiz, barışı büyüteceğiz, milli birlik ve beraberliğimizin kalesini güçlendireceğiz. Yol haritamızı hazırladık, rotamızı çizdik, emek bizden, tevfik Allah’tan diyerek çok önceden yola koyulduk. İnanç, irade ve bin yıllık kardeşlik bayrağı altında Cumhur İttifakı olarak bir araya geldik. Birileri bölücüleri, teröristleri ve yedi düveyi yanına alsın. Biri iftira ve böbürlenme rüzgarından medet umsun. Birisi sahnenin önündeki masaya otursun ve sahnenin arkasında kavga etsin. Önemli değil. Çığlıkları boşuna, hevesleri boşuna. Bileklerini sandıkta bükeceğiz. Aşağılanmanın hesabını sizlerin iradesiyle kıracağız. Türkiye’yi zulme bağımlı hale getirmeyeceğiz” dedi.

“Nasıl geliyorsun? Kiminle gelmeyi hayal ediyorsun?”

“Uyanık mıyız, uyuyor muyuz kontrol ediyorlar? Durağan mıyız, duyarlı mıyız, seyrediyor muyuz? Tıpkı Ergenekon’da demir dağları eriten ateş gibi.” Sorunları inancımızla aşarız. “Gelecek” masalı anlatan, “sana söz” aldatmacasıyla avunan münafıklara sesleniyorum, nereden geliyorsunuz? nasıl gelirsin Kiminle gelmeyi hayal ediyorsun? Var demeyince depoya girmiyorlar, Karabük’ü görmeyince de girmiyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi, “Herkes Eşittir Türkiye” anlayışıyla her zaman Türkiye’yi “Önder Ülke” yapmayı belirlemiş ve hedeflemiştir. Vesayetçi anlayışın kalıntıları devam etse de, artık darbe ve demokratik olmayan arayışlar, millet egemenliğini hiçe sayan yerli ve yabancı aktörlerin kirli hesap ve kumpaslarından eser kalmamıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile millet iradesinin mutlak üstünlüğü garanti altına alınmıştır. Çok şükür aşı oldu. Verilen emekler boşa gitmedi. Bağlanan umutlar boşa çıkmadı. Yeni yönetim sistemi geleceğin ufkunu aydınlattı. Türk ve Türk Vizyonunun temelleri atılmış, aydınlık sayfaları açılmıştır. Türkiye’nin ve dünya dinamiklerinin bilinçli bir vizyonuyla çağı Türkçe olarak algılamak ve yorumlamak, geleceğin küresel gücü Türkiye’yi inşa etmektir.

Bu bağlamda orta vadeli hedeflerimizi ortaya koyan “Vizyon 2033” Türkiye’nin bölgesinde düzen ve istikrarı tesis eden siyasi, askeri ve ekonomik bir güç olmasını öngörmektedir. Uzun vadeli stratejik hedefimiz, küresel sistemin en aktif aktörlerinden biri olarak öne çıkacak olan Türkiye’nin 2053 yılında tüm dünya tarafından “Lider Ülke ve Süper Güç” olarak tescillenmesidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tüm unsurlarıyla kurulmasını, sistemin avantajlarının daha fazla hissedileceği uygulamaların hayata geçirilmesiyle ekonominin kapsayıcı ve sürdürülebilir büyümesini sağlayacaktır. Toplumsal barışı artırmayı, yoksulluğu azaltmayı, içeride barışçıl, dışarıda güçlü bir ülke gerçeğini yerleştirmeyi hedefliyoruz. Uzun vadeli stratejik hedef olan 2053’ün ulusal birlik ve bütünleşmenin güçlendirilmesi ile sosyal, siyasi ve ekonomik altyapısının inşasını öngörüyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye, kutlu yürüyüşüne daha kararlı ve hızlı adımlarla devam edecektir. Egemenliğin tek sahibinin millet olduğuna, siyasi erklerin meşruiyetinin millî iradeye dayandığına, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde millî iradenin hem yasamada hem de yürütmede tecelli ettiğine ve dolayısıyla Türk Milletine gönülden inanıyoruz. demokrasi gelişir ve güçlenir.

“Parlamenter Sistem, siyasi uyumsuzluk ve kriz demektir”

Statükoya özlem duyanların bu aşamada hayal kırıklığına uğradığını da söyleyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kriz ve kaostan çıkar sağlayan çevreler irtifa ve zemin kaybetmiştir. 9 Temmuz 2018 tarihinden itibaren resmen uygulamaya konulan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye kazanmıştır. Siyasi istikrar yumuşatılmış, kargaşa ve kutuplaşma bataklığı kurumuştur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi uzlaşma kültürünün siyasete hakim olmasını sağlamış, yeni hükümet sistemi ile Türkiye’nin parlamenter sistemin prangalarından ve kısır tartışmalarından kurtulması sağlanmıştır.

Cumhurbaşkanlığı adayı Kılıçdaroğlu’nun tek söylediği, artık güçlenen Parlamenter Sisteme geri dönmek. Diğeri hiçbir şey bilmiyor. Ancak eski çamlar çoktan cam olmuştur. Türk milleti geçmişten ders alırken, geleceğe iyimserlik ve umutla bakmaktadır. Parlamenter Sistem siyasi uyumsuzluk ve kriz demektir. Parlamenter Sistem, istikrarsızlık ve irade gaspı faaliyeti demektir.

Parlamenter Sistem koalisyon demektir, karışıklıktır, huzursuzluktur, umutsuzluktur. Türk milleti, tarihiyle, kültürüyle, kimliğiyle, şahsiyetiyle tutarlı ve uyumlu yeni bir sistemi gönüllü olarak kabul ve tasvip etmiştir. Geri dönmek, uçuruma sürüklenmektir. Parlamenter Sistem vaadinde bulunanların siyasi vizyonu ve ekonomik projesi her yerde mevcuttur. Aynı zamanda geleceği ve ulusal gerçekleri okuma yeteneği sakat ve acı vericidir.

Cumhurbaşkanlığı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin ve milletimizin hayrına tek bir söz söylemedi. Parlamenter Sisteme dönmeyi planlamak, Türkiye’nin en az 10 yılını çalmayı ve aynı şekilde birbirini izleyen seçim-nüfus-seçim mahkemesinde tarihe gömmeyi planlamak demektir. Zillet ittifakı saçmalıkların esiridir. Zillet ittifakı zalimlerin oyun uşağıdır. Zillet ittifakı, terör örgütlerinin, küresel çıkar gruplarının, tefecilerin, Türkiye alerjisi hastalık noktasına varan salgınların Truva Atı’dır. Onlarda bir gelecek yok. Onlara teslim edilecek bir memleket yok. Onların sonu veya sonucu yoktur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde Türkiye’de siyasi istikrar kurumsallaşmıştır. Türk insanı yeni yönetim sistemiyle dünyaya örnek oldu. Koalisyonlar devri kapandı ama rezalet ittifakı yine bu solmuş, sararmış sayfanın ardından. İktidar krizleri bitti ama rezalet ittifakı yine söz konusu kriz dönemlerini canlandırmak için çaba harcıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk devresi gıpta edilecek derecede başarılıdır. Göremiyorlar, görseler de kabul edemiyorlar. Etrafımız siyasi istikrarsızlığa mahkumken, Türkiye bir barış ve istikrar adası olarak öne çıkıyor. Yeni idari sistemle birlikte ülkemiz her alanda ses getirdi. 2023 yılına kadar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci dönemi başlamış olacak. Cumhur İttifakı, 85 milyon Türk vatandaşının gurur duyacağı, barış, refah ve ekonomik kalkınma içinde birlikte yaşayacağı küresel bir güç olan Türkiye’nin mimarı olacaktır. Kılıçdaroğlu bu yüzden hasta. Bundan dolayı rezilliğin diğer ortakları tedirgindir. Bahsetmedikleri Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem, yıllarca süren siyasi istikrarsızlık özlemidir, müdahale edilmiş, iradesi ipotek altına alınmış bir dönemin özentisinden başka bir şey değildir. Bire bir şeyler yaparak farklı sonuçlar beklemek akıllara durgunluk veriyor. Parlamenter Sistem, günahı ve sevabıyla Türkiye nizamında ömrünü doldurmuştur ve arıza sinyali veren bu sistemin bakım, onarım ve tamir imkanı kalmamıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, yönetim hayatımıza kalıcı bir nefes, güçlü bir irade, hızlı karar alma mekanizması kazandırmış ve köklü bir reform olarak milletimizin baş tacı olmuştur. HDP/PKK/FETÖ ile bir yolda, bir amaçta, bir siyasi ittifakta birleşenler gelip Karabük’ün kabaran coşkusuna baksınlar. Türkiye’nin azılı düşmanlarının kapılarında onay arayanlar, sofrasına kumar masası diyenler, Karabük’ün heybetinden gelip öğrensinler. Cumhuriyetin hak ve kanunlarını müdafaa edecek olan zillet değil millettir, cumhuriyetin ruh köküdür, siyasi şerefi Cumhur İttifakıdır.”

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türk milletinin tercihidir”

Bahçeli yaptığı konuşmada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece kuruluş yılları itibariyle CHP ile hiçbir ilgisi yoktur. CHP ne eski CHP’dir, ne İYİ Parti yerli ve millidir, ne Türk milleti olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti hak ettiği kalkınmayı yakalayacaktır.Türkiye’yi lider ülke düzeyine çıkaracağız.Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile kilitleri ya açacağız ya da kıracağız.Üreten, refah sağlayan, üreten bir milli ekonomi. herkesin işini ve NC sorunlarını çözmüştür.Siyasi ve hukuki bir bünyeyi felç etmiş, dış politikada daha aktif, tavizsiz, dünyaya Türkçe bakan, hayatı kuşatan bir dış siyaset mimarisi oluşturmuş olacağız. Başkent Ankara vizyonu ile birlikte, elbirliği ile ve Cumhur İttifakı ile cereyan eden olaylar ve olaylar.O bizim aziz ecdadımızdır.İrademiz ve gücümüz büyük Türk milletidir.Kimin devletimizin egemenlik haklarıyla sorunu varsa. Milletimizin harikulade varlığı, bağımsızlığı ve ayrılmaz bütünlüğü, bizim onlarla da derdimiz var ve bilinmelidir ki, onların alaylarına her cephede göğüs germeye hazırız. Cumhuriyet bedava kazanılmadı. İşbirlikçi kalpazanlara asla bırakılmayacak. Cumhuriyetin sahibi cumhuriyettir, şerefi cumhuriyettir, ömrü halkla uzundur ve kimse kendini bekçi sanmasın. Cumhuriyet düşmanlığı, Cumhuriyet düşmanlığıdır. Düşmana hizmet ve taşeronluk ihanetin neticesidir. Demokrasi ittifakından bahsedenler, teröristleri yanlarına alanlar, Milli Mücadele’nin intikamını almak isteyenler, bölücülük ve yıkım sevdalılarıdır. Böyle bir sevgiyi içinde taşıyanlarla iki cihanda hesaplarımız var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türk milletinin tercihidir. Bu demokratik tercihe meydan okuyanlar cahil odaklardır ki, onlarla mücadelemiz şevkle devam edecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin ortak değeri, devletimizin kurucusu, Milli Mücadele’nin önderi, İlk Meclis Liderimiz, İlk Cumhurbaşkanımızdır. Durumumuz bellidir, duruşumuz Kuvayi Milliye’dir. Türkiye Cumhuriyeti yaşayacaktır. Biz faniyiz, devletimiz ve milletimiz baki kalacak. Bayrak bir kez dalgalandı mı bir daha asla inmez. Aziz Atatürk’ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, tüm kirli senaryolara ve sömürgeci oyunlara rağmen egemenliğini sonsuza kadar sürdürecektir. Garantisi kahraman Türk nesilleridir.”

Devlet Bahçeli, Karabük mitinginin ardından Bartın’a taşındı. – KARABÜK

arapgirajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort