Haber

Putin’in en güvendiği isimlerden biriydi! Skandal video sonrası ceza olarak cepheye gönderildi

Rusya ile Ukrayna arasında bir yılı aşkın süredir savaş sürerken, Moskova’da üst düzey bir yetkilinin ‘seks partisi video skandalı’ patlak verdi.

İKİ KADINLA UYGUN GÖRÜNTÜLER GÖRÜNTÜLENDİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntüde, adı açıklanmayan ancak üst düzey yetkili olduğu tahmin edilen bir adamın iki kadınla birlikte uygunsuz sahneleri yer alıyor. Görüntülerde kimliği belirlenemeyen şahsın amirine, “Yarın işime geç gideyim, biraz uyumak istiyorum, muhtemelen öğlen işe gidebilirim. Abi lütfen biraz uyu yarın biraz geç kalacağım ama yarın sana dönerim.”

“LÜTFEN DENIS’E İZİN VERİN”

Yatakta yatan bayanlardan biri “Lütfen kusuruma bakmayın Denis” diyor. Muhalif Rus medya kuruluşları, kadının Denis adını verdiği kişiyle ilgili olarak bu görüntünün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in en güvendiği isimlerinden Denis Valerievich tarafından kaydedildiğini iddia etti.

“PENALTI OLARAK CEPHEYE GÖNDERİLMESİ GÜNDEMDE”

Rus medya kuruluşu Baza, bu görüntünün Kremlin’de rahatsızlık yarattığını belirterek, “Bu video nedeniyle videoyu çeken kişinin cepheye gönderilmesi gündemde” iddiasında bulundu. Görüntüyü çeken kişinin askeri okulda görev aldığı tahmin ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu