Haber

Şahinbey sosyal tesislerinde saç bakım hizmeti

Şahinbey Belediyesi Binevler Sosyal Tesisi’ne gelen kadınlar, kuaför kursunda saçlarını yaptırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Binevler Mahallesi Sosyal Tesisi’nde kuaförlük eğitimi alan kursiyerler, 50 ila 90 yaş arası yaşlı kadınların saç bakımını keyifle yaparken, ücretsiz hizmetten memnun kalan bayanlar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

Kadınlar için önemli fırsatlar

Binevler Sosyal Tesisi’nde saç bakımı yaptıran Sermin Baysal, “Arkadaşlarımla Binevler Sosyal Tesisi’ne geliyorum. Burada saçlarımızı kesip ilgileniyorlar. Çok mutluyuz. Bizi çok güzel ağırlıyorlar. Tesiste kadınlara birçok imkan var.Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na söyledik.Bize böyle bir imkanı verdiğiniz için çok teşekkür ederiz.”

Şahinbey Belediyesi’nin vatandaşlara ve kadınlara birçok imkan sunduğunu belirten Rezzan Boynuyön, “Binevler Sosyal Tesisi’nde kursiyerler bizleri güler yüzle karşılıyor, saç ve cilt bakımı yapıyorlar. Bunlara hiçbir ücret ödemiyoruz. Ben her zaman buraya gelirim. Her zaman yanlarında oluyor.Onlara birçok fırsat sunuyor.Sadece saç bakımına değil diğer kurslara da geliyorum.Bu kurslarda hem arkadaş oluyorsunuz hem de kendinize yeni bir ortam oluşturuyorsunuz. Diğer kurslardan aldığımız eğitimlerle de aile bütçemize katkı sağlayabiliyoruz.”

Kadınların kendilerine verdikleri değerden memnun olduklarını ifade eden Serap Damar, “Ev hanımlarına rezidanstaki boş zamanlarını sosyal tesislerde değerlendirmelerini tavsiye ederim. Ara sıra Binevler Sosyal Tesisi’ne gelip saçlarımı kestirip bakım yaptırıyorum. çok keyifli bir ortam.Daha önce katıldığım kurslardan 8 sertifika aldım.Burada verilen eğitimleri ve imkanları çok faydalı buluyorum. Bir kadının en keyifli anı baktığı ve yaptığı anlardır. Burada bana gösterilen ilgiden çok memnunum” dedi. – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu