Teknoloji

Summer Game Fest 2023 Açıklandı: Duyuru Zamanlaması Oldukça Önemli

Yepyeni oyun duyurularını göreceğimiz ve beklediğimiz oyunlardan son gelişmeleri öğreneceğimiz Summer Game Fest 2023 etkinliği resmi olarak duyuruldu. Duyurunun zamanlaması ona “Şeytan Geoff Keighley mi?”

İlki 2020 yılında düzenlenen Summer Game Fest, şimdiden oyun dünyasının en değerli etkinlikleri arasında anılmaya başlandı.

Pandemi döneminde iptal edilen E3 ve Gamescom gibi büyük etkinliklerin boşluğunda hayatımıza giren ve tamamen online formatta başlayan Summer Game Fest, video oyun muhabiri Geoff Keighley liderliğinde düzenleniyor.

Summer Game Fest 2023’te duyuruldu.

Keighley daha sonra E3 hakkında aşağıdakileri tweetledi.

“İşte ben, 15, 1995’teki ilk E3’te. E3 benim ve çoğumuz için çok şey ifade ediyordu. Dört yıl önce, E3’ün küresel, dijital bir dünyada rekabet edecek kadar gelişmediğini fark ettim. Böylece bir sonrakini inşa etmeye başladık. Summer Game Fest’e bakın. 8 Haziran’da

Peki Summer Game Fest 2023’te bizi neler bekliyor?

E3’e katılmayacağını açıklayan birçok şirketin Summer Game Fest’te boy göstermesini bekleyebiliriz. Ubisoft’un bir sonraki Assassin’s Creed oyunu Mirage hakkında büyük ihtimalle yeni haberler alacağımız etkinlikte görmeyi beklediğimiz bir diğer oyun da Cyberpunk 2077’nin Phantom Liberty DLC’sinden gelen yeni haber. Tüm bunların dışında yeni AAA ve bağımsız oyun duyuruları da etkinliğe heyecan katacak.

armutluajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu