Yaşam

Murat Ülker’den Rahmi Koç paylaşımı: Okurken çok eğleneceğiz

Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Lideri Rahmi Koç’u anlatan çizgi roman albümünün hazırlandığını duyurdu.

Koordinatörlüğünü Ergün Gündüz’ün üstlendiği çalışmaya ‘Kaptan Koç’ adı veriliyor. Kadroda Gündüz’ün yanı sıra Kayhan Yavuz, Zafer Temoçin, Şahin Erkoçak, Sefa Sofuoğlu, Necmi Yalçın, Yusuf İmrel gibi isimler yer alıyor.

Murat Ülker’in paylaştığı “Kaptan Koç” adlı çizgi roman, Koç Holding Onursal Başkanı’nın Nazenin IV teknesiyle 2004-2006 yılları arasında yaptığı dünya gezisinden kesitler içeriyor. Rahmi Koç, gezisi sırasında yaklaşık 3000 sayfalık bir günlük tuttu ve bunları yayınladı. “Nazenin IV ile Dervir Alem” kitabında. Kitap 2009 yılında Amerikan Hastanesi Yayınları tarafından yayımlandı.

Murat Ülker, çizgi romandan bazı bölümleri paylaştığı Instagram paylaşımında şunları kaydetti:

“Umarım okurken çok eğleniriz ama henüz çıkmadı, o zaman siz hala Aldons’u okuyor olacaksınız. Ergün Gündüz koordinatörlüğünde yeni bir Çizgi Roman albümü ortaya çıktı. KAPTAN KOÇ-Grafik Roman.

Ergün Gündüz -Kayhan Yavuz / Zafer Temoçin, Şahin Erkoçak, Sefa Sofuoğlu, Necmi Yalçın, Yusuf İmrel. Bu projede yer aldığı için Ergün’e çok teşekkür ederiz.” (HABER MERKEZİ)

narmanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu