Yaşam

Oscar’ın kırmızı halı geleneği sona erdi: ‘Bu yıl kan dökülmeyecek’

Bu yıl 95’incisi düzenlenecek Oscar Ödül Töreni öncesi hazırlıklar başladı. Hazırlıklar kapsamında, 12 Mart’ı Türkiye saatiyle 13 Mart’a bağlayan gecede sanatçıların geçeceği ikonik Hollywood Bulvarı’na büyük bir halı serildi. 1961’den beri kırmızı olan ikonik halının rengi artık şampanya rengi.

95. Akademi Ödülleri, bu yıl Hollywood’daki Dolby Theatre’da, talk-show sunucusu Jimmy Kimmel’in sunuculuğunda sahiplerini bulacak. Basına hitaben Kimmel, geçen yıl Oscar töreninde Will Smith’in Chris Rock’a tokat atmasına atıfta bulunarak, “İnsanlar ‘Bu yıl rastgele bir sorun olacak mı? Bu yıl rastgele şiddet olacak mı?’ “Kesinlikle öyle olmamasını umuyoruz. Kan dökülmeyeceğinden ne kadar emin olduğumuzu gösterebilmek için kırmızı halı yerine şampanya halısında karar kıldık.”

Ne oldu?

Will Smith, geçen yıl Oscar gecesinde eşi Jada Pinkett Smith hakkında sözler söylediği için sunucu Chris Rock’ı sahnede tokatlamıştı. Olaydan sonra özür dileyen Smith, Akademi tarafından 10 yıl süreyle Oscar törenlerinden ve diğer Akademi etkinliklerinden men edildi.

ikizce-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu