Yaşam

Yüz Yıllık Mucize 1. Bölüm Fragmanı Yayında! Süreyya hayatının en büyük şokunu yaşıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Yüz Yıllık Mucize 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Müzeyyen’in Eşref’i bahçede gördüğünü söylemesi üzerine Süreyya, Eşref’in mezarına ilk kez gider. Mükemmel Cem’e ayrılmak istediğini söyler. Kemal ve Şahane birlikte güzel vakit geçirirken Müzeyyen’in ortadan kaybolduğu haberini alırlar. Turgut, Müzeyyen’i bulur ve Fikir’e teslim eder. Süreyya, Marvel’dan Kemal’i yemeğe davet etmesini ister. Kemal elinde çiçekle Büyük’ün kapısını çalar. Süreyya ve Kemal karşı karşıya gelir. Yüz Yıllık Mucize 4. bölüm 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Süreyya hayatının en büyük şokunu yaşıyor.

Süreyya hayatının en büyük şokunu yaşıyor!

Yüz Yıllık Mucizeler, 4. bölüm, 1. fragman; Karşısında Kemal’i görünce Süreyya’nın durumu kötüye gidiyor. Onun Eşref olduğunu düşünmeye başlar ve yemekte uzun süre onu izler. Bunun mümkün olmadığı fikrine dayanamaz ve adının Kemal değil Eşref olduğunu söyler. Herkes aklını kaçırdığını düşünmeye başlıyor.

İşte Yüz Yıllık Mucizeler 4. bölüm 1. fragmanı…

YÜZYILLIK MUCİZE’NİN 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Müzeyyen’in Eşref’i bahçede gördüğünü söylemesi Süreyya’nın kafasını karıştırır. Eşref’in mezarının yerini öğrenir ve mezarını ziyarete gider. Harika, Kemal’i aklından çıkaramıyor. Cem bir ofis satın alır ve Fikir’e teklif eder. Mükemmel, Kemal’i öptüğünü ona söylemek zorundadır.

Cem Wonder’dan ertesi güne kadar süre vermesini ve bu ilişkiye devam edip etmeyeceğine karar vermesini ister. Kusursuz ertesi sabah Cem’i arar ve ayrılmak istediğini söyler. Durumu Süreyya’ya anlatır.

Kemal ve Mükemmel yeniden buluşur. Bu arada Turgut, konaktaki kişiler hakkında derin bir araştırma yapmaktadır. Müzeyyen konuttan kaybolur. Bunu duyan Mükemmel, Kemal’le birlikte onu aramaya başlar. Turgut, Müzeyyen’i bulur ve Fikir’e teslim eder.

Harika, Süreyya’ya Kemal’e olan hislerini anlatır. Süreyya’da yeğeninden bu kadar rahatsız olan Kemal’le tanışmak ister ve kendisini yemeğe davet etmesini ister.

Harika Kemal’i arar ve teyzesinin onu yemeğe davet ettiğini söyler. Kemal artık aşkını korumak ister ve bu yemek teklifini kabul eder. Cem ise terk edilmenin acısıyla Kemal’in peşine düşer. Nişanlısını ondan aldığı için onu sorumlu tutmak istiyor.

Kemal elinde çiçeklerle Büyük’ün kapısını çalar. İçeri giren Kemal, çocukluğunun ve evliliklerinin geçtiği o konakta eski anılarını anımsar. Bu sırada Süreyya merdivenlerden iner ve Kemal ile karşılaşır. İki eski karı koca yıllardır ilk kez tanışırlar.

Süreyya gözlerine inanamaz. Bu maçtan sonra Süreyya aklını kaçırdığını düşünmeye başlayacak mı?

Yüzyıllık Mucizeler 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Mükemmel Kemal’e Yaşam Sevinci Veriyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu